miércoles, 26 de noviembre de 2014

CANÒLICH MUSIC FESTIVAL



El nostre col·legi va participar a la segona edició del Canòlich Music a Andorra. El festival combina música, cultura i religió, amb la voluntat de ser un punt de trobada dels joves cristians d'Andorra i de Catalunya.
El grup "Two Steps Beyond" va guanyar el primer premi. Maria Alloza i Cris Borrás amb la col·laboració d'Albert Codina, Carles Bertolín  i Edmon Cartró. L'altre grup finalista, també de Jesús-Maria, va ser "Vespa", format per Ana Carrasco, Clàudia Camps, Laia Giralt, Edu Cibran, Lluís Barbet i Pepe Menárguez, encara que aquest darrer no va ser-hi present. El concert va finalitzar amb la participació del grup premiat en la darrera edició,  "L'artits convidat", els components del qual són Víctor Christodoulopoulos, Francesc Sansalvadó, Oriol Sansalvadó, Albert Codina i Sandra Turull
Activitats divertides, com la missa gospel, un dels punts forts del Canòlich Music, moments de pregària i també molta música amb el concurs que va aplegar nou grups. De fet, la comunicació del bisbat envers les escoles catalanes i andorranes, ja siguin congregacionals o no, va funcionar força bé, el que explica la nombrosa presència, sobretot de joves catalans.

Enhorabona als participants.