sábado, 22 de marzo de 2014

QUARESMA

 MOU-TE PER L´AMOR!


La Quaresma és un temps important per a tot cristià, és el temps de canvi, de renovació, de donar una nova oportunitat als nostres límits i errors.
40 dies, els mateixos que Jesús va estar el desert, en els quals se’ns convida especialment a escriure un nova història personal que no estigui farcida de desànims i patacades, sinó més aviat una història on Déu pugui omplir les nostres foscors, on cadascú de nosaltres sapiguem donar-nos a nosaltres mateixos i als altres noves oportunitats, tal com Déu fa sempre.

Se’ns convida a viure especialment, a valorar les coses i les persones aprenent a compartir el que som i el que tenim, a ser més solidaris, a deixar de banda allò que no és imprescindible i que sovint anem carregant a la nostra vida, a desprendre’ns d’allò que ens  impedeix ser més nosaltres, i també a sentir la presència de Déu en les nostres vides. 

El valors de l’acollida, el compartir, el perdonar, el sentit crític són elements de transformació per a esdevenir persones que es mouen per l’amor.